18/3/13

Η σχεση του υπνου με το αδυνατισμα


Τι σχέση έχει ο ύπνος με το αδυνάτισμα και τη δίαιτα;

Ενας ακατάστατος ή κακός ύπνος μπορεί να χαλάσει ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος και δίαιτας.Ύπνος και Αίσθηση Πείνας: Τι σχέση έχουν;
Όταν ακολουθείτε ένα πρόγραμμα δίαιτας και αδυνατίσματος είναι σημαντικό να το τηρείτε, αλλιώς μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα που θέλετε να έχετε. Πολλοί άνθρωποι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι αν ακολουθούν κατά γράμμα την δίαιτα τους και αν ασκούνται. Παραλείπουν όμως κάποιους άλλους παράγοντες του τρόπου ζωής τους, που επηρεάζουν σημαντικά το αποτέλεσμα της δίαιτάς τους. Ένας τέτοιος παράγοντας, είναι ο ύπνος σας. Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός παράγοντας και επηρεάζει το αδυνάτισμα. Γι αυτό πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή σε αυτό και να προσπαθείτε να κάνετε ένα καλό ύπνο την νύχτα, κάθε νύχτα. Ο ύπνος επηρεάζει πολύ τα επίπεδα της πείνας, άρα επηρεάζει και το αδυνάτισμα. Αυτό πρέπει να το έχετε πάντα στο μυαλό σας.

Ύπνος και Επίπεδα Ενέργειας
Ο κύριος λόγος που ο ύπνος επηρεάζει τα επίπεδα της πείνας και την αποτελεσματικότητα της δίαιτάς σας, είναι γιατί η έλλειψη ύπνου έχει ως επακόλουθο την έλλειψη ενέργειας. Όταν πέφτουν τα επίπεδα της ενέργειας, το πρώτα πράγμα που κάνει ο οργανισμός είναι να ζητάει επεξεργασμένους υδατάνθρακες. Οι υδατάνθρακες μόλις καταναλωθούν, μετατρέπονται σε γλυκόζη, παρέχοντας στον οργανισμό την ενέργεια που ζητούσε. Στην περίπτωση αυτή, δεν είναι η χημική ενέργεια που χρειάζεστε από το φαγητό. Στην πραγματικότητα το σώμα σας έχει κουραστεί από την έλλειψη ύπνου. Έτσι αν νοιώθετε κουρασμένοι και τρώτε εξαιτίας της έλλειψης ύπνου, προσλαμβάνετε περισσότερες θερμίδες από όσες πρέπει και έτσι επιβραδύνετε την καύση του λίπους.

Ύπνος και Ευαισθησία στην Ινσουλίνη
Ένα άλλο σημαντικό θέμα που συνδέει τον ύπνο με την πείνα είναι το γεγονός ότι αν δεν έχετε κοιμηθεί αρκετά, ο οργανισμός σας δεν είναι τόσο ευαίσθητος στην ινσουλίνη, όσο είναι υπό κανονικές συνθήκες. Ακόμα και μια νύχτα χωρίς κανονικό ύπνο μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα του οργανισμού να χρησιμοποιεί την ινσουλίνη για την επεξεργασία του σακχάρου στο αίμα. Αυτό σημαίνει ότι μετά από ένα γεύμα που περιέχει υδατάνθρακες, ο οργανισμός σας αισθάνεται ότι δεν έχει αρκετούς και θα σας παρακινήσει να συνεχίσετε να τρώτε ακόμη περισσότερους υδατάνθρακες. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρετε περισσότερες θερμίδες και αντί να χάσετε κιλά και να αδυνατίσετε, θα πάρετε βάρος ή θα μείνετε στα ίδια κιλά στάσιμοι για αρκετά μεγάλο διάστημα.
Έρευνα που δημοσιεύτηκε το 2009, Αμερικανών επιστημόνων, αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι που κοιμούνται τη νύχτα λιγότερο από 6 ώρες είχαν 4,5 φορές περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν μη φυσιολογικούς δείκτες σακχάρου σε 6 χρόνια, σε σύγκριση με όσους κοιμόντουσαν περισσότερο.


Ύπνος και Έλεγχος της Βουλιμίας
Κάτι άλλο που συνδέει άρρηκτα τον ύπνο με την πείνα, είναι ο έλεγχος της βουλιμίας για φαγητό. Μετά από μια νύχτα χωρίς ύπνο ή με κακό ύπνο, οι πιθανότητες να αντισταθείτε την επόμενη μέρα στον πειρασμό του φαγητού είναι πολύ μικρές. Θυμηθείτε μια τέτοια φορά που ξενυχτίσατε, πόσο πεινούσατε την επόμενη μέρα. Όταν έχετε έλλειψη ύπνου, το να πείτε όχι σε τροφές που δεν πρέπει να φάτε, είναι πραγματικά πολύ δύσκολο. Αν έχετε κοιμηθεί αρκετά και καλά δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να κάνετε τις σωστές επιλογές στο φαγητό σας και θα πολύ πιό εύκολο να ακολουθήσετε την δίαιτά σας. Εάν θέλετε να χάνετε κιλά και να δείτε αποτελέσματα με την δίαιτα που ακολουθείτε, πρέπει να κάνετε κάθε μέρα ένα καλό ύπνο για 7 με 8 ώρες.


Βοηθήστε τη δίαιτά σας με χάπια αδυνατίσματος Phen375
Χάστε βάρος γρήγορα και με ασφάλεια!
Χαπια Αδυνατισματος Phen375
Γρήγορο αδυνάτισμα με ασφάλεια, χωρίς παρενέργειες
Phen375Τα χάπια αδυνατίσματος που κάνουν θαύματα!
Καινούργιο εξελιγμένο Αμερικανικό προϊόν με μοναδικά αποτελέσματα, εγκεκριμένο από την Food and Drug Administration (FDA) Αμερικής.

Τα χάπια με τα άμεσα αποτελέσματα, που έδωσαν ελπίδα σε όσους θέλουν να αδυνατίσουν χωρίς να βλάψουν την υγεία τους. Επιστημονικός τρόπος για αδυνάτισμα.
Τα συστατικά του επεμβαίνουν θετικά στον οργανισμό σας προκαλώντας καταστολή της όρεξης, αύξηση της ταχύτητας του μεταβολισμού, αύξηση του μυικού ιστού και ενίσχυση της απελευθέρωσης του αποθηκευμένου σωματικού λίπους.
Πετυχαίνετε απώλεια βάρους από 1,5 έως 2,5 κιλά την εβδομάδα!
Μάθετε περισσότερα για τα
χαπια αδυνατισματος Phen375


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου